Achter de schermen

Gezamelijk de huidige zorg voor gezondheid in Kosovo en Rusland toekomstbestendiger maken – SUSWELL

Geplaatst

Om ​gezamenlijk de kwaliteit van de huidige zorg voor gezondheid toekomstbestendiger te maken in Kosovo en Rusland  is een internationaal project opgericht door diverse instellingen voor hoger onderwijs en andere private en publieke partners, waaronder als coördinator de Hanzehogeschool, uit meerdere EU-landen genaamd SUSWELL.

Met dit project, wil men de onderwijskwaliteit en dienstverlening op het gebied van gezondheid en welzijn versterken. Om dit te bewerkstelligen bestaat het  SUSWELL-project uit meerdere werkgroepen genaamd CoP’s (Communities of Practice) uit diverse EU-landen ,Kosovo en Rusland. Elke CoP opereert zelfstandig per regio onder de vlag van SUSWELL.

Om de gezamenlijke visie, het doel en de verschillende CoP’s van SUSWELL goed in beeld te krijgen ben ik door  de projectmanager Paul Beenen gevraagd om een illustratie van te maken.  Het resultaat is een illustratie met alle CoP’s in een bootje of ander vervoersmiddel die, gezamenlijk op 1 golf rondom de wereld, naar het doel toe gaan. Iedere CoP met zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten.

Hanzehogeschool

Schets

SUSWELL wordt medegefinancierd door het Erasmus+ Programma van de Europese Unie.