Illustrator uit Groningen

Simon van der Molen

Ik illustreer voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en bedrijven. Denk aan informerende illustraties voor klant of werknemer, legpuzzels van uw bedrijf of stad, vereenvoudigen van (complexe) zaken, strips die de actualiteit op de hak nemen en rebussen voor de ontspanning of illustraties voor wetenschappelijke artikelen of papers.

Als illustrator werk ik vanuit Groningen. Neem vrijblijvend contact op via info@simonvdmolen.nl of bel 06-48671334.

Illustraties

In het dagelijks leven hebben we constant te maken met informatie. Je kan deze informatie aantrekkelijk en duidelijker maken met behulp van een illustratie. Een sprekende illustratie neem je sneller op dan een lap tekst. Daarnaast kan je illustraties ook gebruiken ter ondersteuning van complexe zaken.

strips

Een strip kan je gebruiken om een verhaal te vertellen in meerdere scènes.  Aangezien een (korte) strip snel gemaakt is kan je snel inspringen op actuele zaken. Naast dat strips functioneel kunnen zijn is het ook een leuk tijdverdrijf waarbij je in een korte tijd kan genieten van een verhaal.

(leg)puzzels

Ondanks of juist dankzij de digitalisering van de wereld zijn legpuzzels erg in trek. Een custom made puzzel heeft vele voordelen. Zo kan je als bedrijf aan de hand van een puzzel laten zien wat voor producten/diensten je levert, hoe het bedrijf te werk gaat of hoe het (nieuwe) bedrijfspand eruit ziet.