Werkwijze

Mijn kleurrijke illustraties komen goed van pas wanneer u complexe zaken wilt overbrengen, een krant of magazine wil verfraaien en/of een product of verpakking wilt laten opvallen. Mijn onderstaande werkwijze zorgt voor een plezierige en optimale samenwerking én goed eindresultaat:

1. Kennismaking

We bespreken de wensen, boodschap, doelgroep, waar het voor gebruikt gaat worden en met welk tijdspad ik rekening kan houden. Al tijdens het gesprek borduur ik voort op de ideeën en wensen van de klant en kom, waar nodig, met advies. Aan mij de taak om het samen te vatten en om te zetten naar beeld. Naar aanleiding van dit gesprek stel ik een offerte op.

2. Schetsen

Achter de tekentafel komen de eerste schetsen op papier. Meestal zijn dit ruwe schetsen die de opzet van de illustratie weergeven.

3. Feedback

Samen bespreken we de schetsen en of ik op de goede weg zit. Het is belangrijk dat de schetsen aansluiten op uw wensen en ideeën, dus waar nodig pas ik schetsen aan. Het gesprek is richtinggevend voor het resultaat.

4. Digitale uitwerking

Na uw goedkeuring voor de schetsen begin ik met de digitale uitwerking. Zo krijgen de illustraties al meer vorm en kleur. Wanneer u een beeld wilt krijgen van deze eerste uitwerkingen, kan ik u desgewenst op de hoogte houden.

5. Oplevering

De illustraties worden in gewenst formaat en bestandstype aangeleverd. Het is ook mogelijk om onderdelen uit de illustraties digitaal te ontvangen zodat ze ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Bij oplevering ontvangt u de factuur.