Illustrator nodig

Mijn frisse en moderne illustraties komen goed van pas wanneer u complexe zaken wilt overbrengen, een krant of magazine wil verfraaien en/of een product of verpakking wilt laten opvallen. En wat denkt u van een op maat gemaakte kleurplaat?

Mijn onderstaande werkwijze zorgt voor een plezierige en optimale samenwerking én goed eindresultaat:


1. Kennismaking

We bespreken de wensen, boodschap, doelgroep, waar het voor gebruikt gaat worden en met welk tijdspad ik rekening kan houden. Al tijdens het gesprek borduur ik voort op de ideeën en wensen van de klant en kom, waar nodig, met advies. Aan mij de taak om het samen te vatten en om te zetten naar beeld. Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een offerte op. 

2. Schetsen
Achter de tekentafel komen de eerste schetsen op papier.

3. Feedback schetsen
Samen bespreken we de schetsen en of ik op de goede weg zit. Het is belangrijk dat de schetsen aansluiten op uw wensen en ideeën, dus waar nodig pas ik schetsen aan. Het gesprek is richtinggevend voor het resultaat.

4. Digitale uitwerking
Na uw goedkeuring voor de schetsen begin ik met de digitale uitwerking. Zo krijgen de illustraties al meer vorm en kleur. Wanneer u een beeld wilt krijgen van deze eerste uitwerkingen, kan ik u desgewenst op de hoogte houden.

5. Oplevering
De illustraties worden in gewenst formaat en bestandstype aangeleverd. Het is ook mogelijk om onderdelen uit de illustraties digitaal te ontvangen zodat ze ook voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Bij oplevering ontvangt u de factuur.

 

Lees wat opdrachtgevers over de illustraties en werkwijze van Simon zeggen.