Herleef de Jaren ’50 bij Fifties Carwash in Assen!

Een groot verlicht logo op een paal, Marilyn Monroe-achtige pin-ups, greasers en roze Cadillacs sieren de nieuwe Fifties Carwash in Assen aan de Blijdensteinstraat 1. Fifties Carwash brengt de flair van de jaren ’50 terug met een frisse twist! Bij Fifties Carwash gaat het niet alleen om het wassen van je auto; het is een beleving op zich. Terwijl je auto wordt gereinigd, word je omringd door muziek, afbeeldingen en sfeer uit de jaren vijftig.

Voor het nieuwe carwash-concept wilde Fifties Carwash een logo dat volledig geïnspireerd is door de carwash-scene uit de jaren 50. Daarom kwam Fifties Carwash in 2023 bij mij terecht. Ik kreeg de opdracht om het logo te maken. Daarnaast vroegen ze om illustraties van Cadillacs, Lincoln Continentals, Marilyn Monroe en greaser-achtige figuren te maken. Deze illustraties zijn te zien in de wasboxen en op diverse merchandise. Bij het betreden van de geel/rood gekleurde wasboxen waan je je direct in de jaren 50. Voor de ultieme ervaring, dompel jezelf en je auto onder in een schuimparty met discobal. Beleef het zelf aan de Blijdensteinstraat 1 in Assen!

Fifties Carwash

Media-aandacht
De carwash blijft niet onopgemerkt. Op Instagram is te zien dat vele autoliefhebbers de weg naar de carwash al gevonden hebben waaronder influencer Esme Gelissen, beter bekend als de detailing_girl op Instagram. Daarnaast hebben de Asser Courant en het Dagblad van het Noorden al over Fifties Carwash geschreven, en RTV Drenthe kwam langs voor een reportage. Zelfs op NPO Radio 5 werd er gesproken (1:14) over deze bijzondere carwash. Zo blijkt maar weer dat illustraties en een goed doordacht concept van een carwash een hele belevenis kunnen maken, waarvan iedereen enthousiast raakt.

 

Fifties Carwash B.V
Blijdensteinstraat 1
9403 AW Assen

Bron foto 1: Lammert Aling, Laphoto.nl
Bron foto 2: Fifties Carwash