Familienet

In december 2023 nam ik afscheid van Haren de Krant, waar ik tien jaar lang strips voor tekende. Kort daarna werd ik alweer snel benaderd door de redacteur van Haren de Krant met de vraag of ik een strip kon tekenen voor de nieuwe krant van Familienet.

Bij Familienet wisten heel duidelijk wat ze wilde communiceren met de strip. Namelijk het visualiseren van de bijdrage die Familienet levert bij de betrokkenheid en het contact tussen de verzorger, bewoners en familie.

FamilieNet

Familienet is ontstaan uit liefde en zorg voor hun moeder. In 2005 sloegen de gebroeders Bloemink de handen ineen en creëerden ze een website die het delen van zorginformatie gemakkelijker maakte. Dit stelde hen in staat om op een efficiënte manier belangrijke updates en berichten met hun moeder te delen. Met de app kunnen zorgmedewerkers tegenwoordig eenvoudig berichten, foto’s en video’s delen op een veilige persoonlijke pagina. Dit stelt familieleden in staat om op de hoogte te blijven van belangrijke en mooie momenten. Een mooie manier om de zorg en communicatie binnen de zorgsector te verbeteren!

Familienet
Verlengde Hereweg 174
9722 AM Groningen
Nederland