“Welkom in de wereld van VolkerWessels” – VolkerWessels.

VolkerWessels

Voor VolkerWessels heb ik diverse keren illustraties gemaakt. In de illustratie hierboven is het pand van Rottinghuis te zien, één van de werkmaatschappijen van VolkerWessels.

Voor mijn eerste opdracht bij VolkerWessels werd ik gevraagd om illustraties te maken voor een renovatieproject in een flat in Assen. De renovatie zou ongeveer twee weken duren. Men wou aan de hand van illustraties de bewoners informeren wat er per dag ging gebeuren. Tijdens deze opdracht ben ik veel te weten gekomen over veiligheidsvoorschriften. In mijn enthousiasme had ik diverse illustraties geschetst die geen rekening hielden met de veiligheidsvoorschriften in de bouw. Nadat ik dit te horen kreeg van de opdrachtgever had elke bouwvakker keurig zijn helm op en vlogen de hamers en sloopkogels niet meer in het rond.
Hier onder staan een twee afgekeurde ruwe schetsen die niet aan de veiligheidsvoorschriften voldeden.